Subsidie Vloerisolatie

ISDE Subsidie: Financiële Ondersteuning voor Isolatiemaatregelen

Welkom op de informatiepagina over de ISDE subsidie van Vloerisolatie Brabant, een initiatief dat u kan helpen om uw isolatiekosten te verlagen en uw wooncomfort te verbeteren. In 2023 zijn er enkele veranderingen doorgevoerd in het subsidieprogramma, waardoor u nu ook subsidie kunt aanvragen voor één isolatiemaatregel.

Subsidie vloerisolatie

Subsidie voor Één Isolatiemaatregel

Vanaf 1 april 2022 kunt u ook subsidie aanvragen voor één isolatiemaatregel. Dit betekent dat als u bijvoorbeeld alleen uw dak, vloer, of gevel isoleert, u nog steeds in aanmerking komt voor financiële ondersteuning. De subsidie bedraagt ongeveer 15% van de isolatiekosten. Het mooie is dat deze mogelijkheid u in staat stelt om geleidelijk uw woning te verduurzamen en kosten te besparen op uw energierekening.

Dubbele Subsidie bij Twee Isolatiemaatregelen

Wanneer u binnen 24 maanden na de eerste isolatiemaatregel een tweede (of meer) isolatiemaatregel neemt, wordt het subsidiebedrag voor de eerste isolatiemaatregel verdubbeld! Dit betekent dat u dan ongeveer 30% van de isolatiekosten terugkrijgt als subsidie. Door meerdere isolatiemaatregelen te nemen, verhoogt u niet alleen uw comfort, maar draagt u ook bij aan een duurzame en energiezuinige toekomst.

Exacte Subsidiebedragen en Voorwaarden

De genoemde percentages zijn een schatting en kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren en de specifieke isolatiemaatregelen die u neemt. Voor de exacte subsidiebedragen en voorwaarden voor één of twee (of meer) isolatiemaatregelen kunt u terecht op de officiële ISDE website. Hier vindt u een overzichtelijke tabel met alle relevante informatie.

Hoe Kan Ik De ISDE Subsidie Aanvragen?

Het aanvragen van de ISDE subsidie is een eenvoudig proces. U kunt online een aanvraag indienen via de officiële website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Zorg ervoor dat u alle benodigde documenten en informatie bij de hand heeft om het aanvraagproces soepel te laten verlopen.

Profiteer van de ISDE Subsidie en Investeer in Uw Woning

De ISDE subsidie biedt een uitgelezen kans om uw woning te verduurzamen en energiezuiniger te maken. Door te investeren in isolatiemaatregelen kunt u niet alleen besparen op uw energierekening, maar ook bijdragen aan een beter milieu. Wacht niet langer en maak gebruik van deze financiële ondersteuning om uw woning comfortabeler en duurzamer te maken.

Wij Helpen U Graag Verder

Bij Vloerisolatie Brabant hebben we ruime ervaring en expertise op het gebied van isolatie. We staan klaar om u te adviseren over de meest geschikte isolatiemaatregelen voor uw woning en om u te begeleiden bij het aanvragen van de ISDE subsidie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen om van uw huis een energiezuinig en comfortabel thuis te maken. Samen werken we aan een groenere toekomst!

Bekijk de subsidiebedragen van isolatiemaatregelen