Je bekijkt nu Tonzon workshop Enschede

Tonzon workshop Enschede

Na een periode van vier jaar werkzaam te zijn geweest voor een gerenommeerd vloerisolatie bedrijf, waar ik veel waardevolle kennis en ervaring heb opgedaan, is het nu tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière. Ik heb besloten om mijn eigen onderneming “Vloerisolatie Brabant” te starten en daarbij is erkenning en certificering van groot belang. Op 14 juni heb ik deelgenomen aan een workshop van Tonzon in Enschede, waar ik zowel theoretische als praktische kennis heb opgedaan.

De dag begon met een gedegen theoretische uitleg van meneer Ton Willemsen, de eigenaar van Tonzon. Na deze informatieve sessie hebben we gezamenlijk genoten van een lunch om vervolgens aan de praktijk te beginnen. Na een korte instructie kregen we de kans om onze vaardigheden in de praktijk te brengen. Het was een leerzame middag waarin we hands-on ervaring opdeden met het monteren van Tonzon vloerisolatie.

Om erkend installateur van Tonzon te worden, dien ik tien vloeren te voorzien van Tonzon vloerisolatie, welke vervolgens worden gecontroleerd door Tonzon zelf. Het behalen van deze certificering is voor mij van groot belang, omdat het mij in staat stelt om mijn klanten een garantieperiode van tien jaar te bieden. Bovendien kunnen mijn vloeren op gestructureerde wijze gecontroleerd worden, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid van mijn werk waarborgt. Ik heb er tevens voor gekozen om mij aan te sluiten bij de Insula certificering, om zo mijn professionaliteit en vakmanschap verder te onderstrepen.

Al met al was het een buitengewoon leerzame en plezierige middag. Het bijwonen van de workshop heeft mij de nodige kennis en vaardigheden bijgebracht om mijn nieuwe onderneming succesvol te kunnen starten. Ik kijk vol vertrouwen uit naar de toekomst, waarin ik met trots de rol van erkend monteur van Tonzon zal vervullen. Mijn doel is om mijn klanten hoogwaardige vloerisolatie en een uitstekende service te bieden, met de gemoedsrust van een garantieperiode van tien jaar. Wilt u meer informatie of een offerte van één van mijn diensten? Neem gerust contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Rémon Thomassen

Geef een reactie